Словашкият премиер Роберт Фицо е в съзнание и е контактен. Той е

...
Словашкият премиер Роберт Фицо е в съзнание и е контактен. Той е
Коментари Харесай

Последна информация за състоянието на словашкия премиер Роберт Фицо

С ловашкият министър председател Роберт Фицо е в схващане и е контактен.  Той е минал през контролна компютърна томография на корема, откакто предходната седмица беше прострелян с четири патрона, съобщи Ройтерс.

*Във видеото: 

" Същевременно са подхванати спомагателни дейности за възстановяване на здравословното му положение “, заяви в изказване болничното заведение в централния словашки град Банска Бистрица.

Нападението предходната сряда, което е първото огромно нападение против европейски политически водач за повече от 20 години, сподели дълбокото политическо разделяне в словашкото общество.

Вицепремиерът Роберт Калиняк сподели в неделя, че животът на Фицо към този момент не е в заплаха, макар че положението му към момента остава прекомерно тежко, с цел да бъде изместен в столицата Братислава.

Министърът на вътрешните работи Матуш Шутай Ещок съобщи, че е събран проверяващ екип, който би трябвало да откри дали обвиненият за нападението е работил самичък , както в началото се предполагаше.

71-годишният обвинен, разпознат от прокуратурата като Юрай Ц., е някогашен охранител в търговски център и създател на три сборника с лирика.

Разследващите би трябвало да открият дали той е бил част от група, която го е окуражила да извърши покушението, сподели Ещок.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР